Referenser

CNC Plåt

CNC Plåt AB är ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Vår maskinpark är i världsklass och våra medarbetare arbetar alltid med en exceptionell strävan att tänja gränserna för kvalitet och precision. För oss är ingenting omöjligt.

Elfa

Elfa tillverkar förvaringslösningar som kan anpassas efter individuella behov. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som uttrycksfulla måttanpassade skjutdörrar – allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet.

Kanonaden Enrreprenad

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Axalta

Pulverfärg från Axalta är estetiskt tilltalande, enkel att använda och mycket kostnadseffektiv med enastående teknologi och flerfaldiga fördelar för många olika applikationer och användningsområden. Vi erbjuder unika, flexibla och kundanpassade pulverfärgslösningar med gott korrosionsskydd för producenter som vill ha produkter som skiljer sig från mängden.